Di. 17 november 08:30 uur Open Coffee Met… met thema: Jaarrekening lezen in 30 minuten door Freddie de Vries van Rühl Haegens Molenaar

Breekt jou het zweet al uit als je de jaarrekening op je deurmat vindt? Of zit je er altijd een beetje glazig bij als je met jouw accountant de jaarcijfers doorneemt? Of verdwijnt de jaarrekening ongezien in de la?

Het lijkt misschien prettig om alles wat met cijfers te maken heeft over te laten aan jouw accountant, maar uiteindelijk moet je als ondernemer toch echt zelf weten hoe je er financieel voor staat. Jij bent verantwoordelijk voor jouw onderneming, en dus ook voor de financiële kant van de zaak.

·         Laat jij de cijfers het liefst over aan jouw accountant?
·         Kan jij je accountant werkelijk niet meer volgen?
·         Word je al moe als je alleen maar aan cijfers denkt?
·         Wil je nu eindelijk eens snappen wat een balans is en wat je er mee moet?

Dan is deze Open Coffee een uitgelezen kans voor je!

In 30 minuten leer je jouw jaarrekening lezen. Je weet wat de balans en de resultatenrekening is. Je weet wat het verschil is tussen inkomsten en opbrengsten, tussen uitgaven en kosten. Je weet hoe jouw onderneming er financieel gezien voor staat.  Je bent een gesprekspartner voor jouw accountant.

Freddie de Vries AA, accountant bij Rühl Haegens Molenaar geeft overzichtelijk en helder weer hoe een jaarrekening is opgebouwd en hoe je inzicht krijgt in de financiële situatie van jouw bedrijf.

Datum: Dinsdag 17 november 2015 om 8.30 uur.
Locatie: Parkhotel Horst, Tienrayseweg 2, 5961 NL in Horst

Graag tot dinsdag!

Organisatoren Open Coffee MET…

We zouden het fijn vinden als je een reactie achterlaat om te laten weten of je komt.
Niet verplicht, maar wel handig om te zien wie er allemaal komen en het vergroot je online zichtbaarheid!

AdministratiePermalink

Comments are closed.