Dinsdag 24 september OC Horst thema: Het juiste beeld! Door: Ingrid Driessen (FotoStudio Ingrid Driessen) en Lia Wildeman (BizzMizz)

Dinsdag 24 september hebben we weer een interessant thema op het gebied van netwerken: Het juiste beeld!

Ingrid Driessen (FotoStudio Ingrid Driessen) en Lia Wildeman (BizzMizz) laten je je zien waarom het belangrijk is om te netwerken. Online, offline, tijdens bijeenkomsten, eigenlijk overal. Bij netwerken gaat het niet direct om opdrachten binnen halen, maar om bekendheid en herkenbaarheid. Laten zien we je bent en wat je kunt. Kennen, delen, gunnen dat zijn de belangrijkste woorden.

Om te laten zien wie je bent heeft Ingrid een mooi aanbod: tijdens deze Open Coffee Horst maakt zij (gratis) een profielfoto die gebruikt kan worden voor de digitale media. Lia vertelt je wat je wel en niet moet en kunt doen tijdens het netwerken. Wist je dat er zelfs een etiquette voor netwerken is? Mocht je meer willen weten kom dan naar deze open coffee want ‘Netwerken ’t is nét werken’.    

Doordat LinkedIn de LinkedIn Events App heeft opgheven, zouden we het fijn vinden als je een reactie achterlaat om te laten weten of je komt.

Bekijk hier enkele foto’s van deze ochtend

Ook super als je het bericht wilt delen!

 

Netwerken, , Permalink

6 Responses to Dinsdag 24 september OC Horst thema: Het juiste beeld! Door: Ingrid Driessen (FotoStudio Ingrid Driessen) en Lia Wildeman (BizzMizz)

 1. Harriët de Koning says:

  Ik kom graag naar de Open Coffee bijeenkomst in Horst op 24 september a.s. voor een mooie foto en al jullie interessante tips. Dit is de eerste keer dat ik deelneem, ik ben benieuwd hoe het zal zijn! Ontvang ik nog een bevestiging en een adres van de locatie?

 2. admin says:

  Beste Harriët,

  Je bent van harte welkom! Het adres is: Parkhotel Horst, Tienrayseweg 2 te Horst.
  Tot dinsdag!

  Vriendelijke groet,
  Ed

 3. Rob Jacobs says:

  Hallo,
  Ik wil graag naar de netwerkbijeenkomst komen. Dit is mijn eerste keer en ben erg benieuwd naar de tips.

  Met vriendelijke groet,
  Rob Jacobs

 4. Goedemorgen,
  ik wil graag deelnemen aan Open Coffee op de 24e september. Tot morgen!
  Groetjes Birgit Vorstermans