OPEN COFFEE HORST & VENRAY OP ONDERNEMERS VAKDAGEN: AFTRAP SAMENVOEGING

Woensdag 7 oktober, de tweede dag van de Ondernemersvakdagen in Venray, zijn ook de organisatoren van Open Coffee Venray en Open Coffee Horst present. Beiden organisaties voegen zich vanaf die dag samen.

Wat is Open Coffee ook al weer?
Open Coffee is een landelijk initiatief dat is overgenomen van een concept dat ooit in Engeland is opgericht. Een keer per maand komen ondernemers uit de regio bij elkaar om te netwerken. Tijdens een kopje koffie kunnen zij samen sparren, delen en verbinden. Het laagdrempelige karakter (je hoeft geen lid te zijn, je hoeft je vooraf niet aan te melden en er zijn geen abonnementskosten aan verbonden) zorgt voor mooie ontmoetingen, gesprekstof en zelfs samenwerkingsverbanden!
Open Coffee Met…

Het idee om samen te gaan werken ontstond bij het organiseren van de laatste succesvolle Regionale Open Coffee. Samenwerken betekent; een grotere opzet, meer bekendheid, meer mogelijkheden, grotere aantrekkingskracht plus “het beste van beide infinitieven”. Na diverse gezamenlijke overleggen is de kogel door de kerk; Open Coffee Horst en Open Coffee Venray slaan de handen ineen.

Nieuwsgierig naar de nieuwe plannen en de nieuwe opzet? Kom dan ook op woensdagavond 7 oktober om 18.00 uur naar de Ondernemers Vakdagen in de Evenementenhal in Venray. Hier wordt in een kort programma van 3 kwartier de nieuwe plannen gepresenteerd en onderlinge verbinding gelegd.
Deze verbinding is een mooie bijkomstigheid. Alle ondernemers die het prettig vinden om met een klein groepje de beursvloer op te gaan, zijn van harte welkom. Naast een minipresentatie van onze nieuwe plannen, geven wij een half uur aandacht aan het thema “Verbinding”. Dit betekent dat wij u kunnen toezeggen dat u op een leuke, informele en prettige manier met diverse collega ondernemers in contact komt, waarna we gezamenlijk de beursvloer bezoeken.

Spreekt dit u aan? Kom dan op woensdag 7 oktober om 18.00 uur naar de Evenementenhal in Venray. Om Ondernemers Vakdagen te bezoeken, dient u in het bezit te zijn van een e-ticket, kosteloos aan te vragen via: www.evenementenhal.nl/ondernemers-ve.

IMG_8237

Organisatie, Permalink

Comments are closed.