OPEN COFFEE VENRAY EN HORST SLAAN HANDEN INEEN!

Di. 29 september 08:45u. nieuwe Open Coffee Horst aan de Maas in Parkhotel Horst zonder thema (koffie voor eigen rekening) met info over samenvoeging OC Horst en OC Venray en info over OVD Venray

– Weten jullie nog een goede nieuwe naam? –

Open Coffee Venray en Open Coffee Horst zijn al jarenlang bekende regionale netwerkinfinitieven in de regio Noord-Limburg.

In Venray komen iedere tweede dinsdagochtend van de maand Venrayse ondernemers bij het Asteria Hotel in Venray samen om onder het genot van een kopje koffie ervaringen te delen, uitdagingen te bespreken en elkaar als ondernemer beter te leren kennen. Zo ook in Horst. Hier komen de ondernemers iedere laatste dinsdag van de maand samen in het Park Hotel. Beide initiatieven kennen nuanceverschillen in hun opzet. Beide zijn succesvol.

Al sinds enkele jaren organiseren deze twee Open Coffees samen een regionale Open Coffee. Door de opzet weten de gezamenlijke initiatiefnemers dan een grote groep ondernemers uit de hele regio Noord-Limburg samen te brengen. Een gastspreker, een bezoek van het voltallige B & W, een theaterman, het zijn enkele voorbeelden van initiatieven die de afgelopen jaren voorbij kwamen met ook hier één doel; samen netwerken en verbinden.

Dit jaar werd de regionale Open Coffee zo goed ontvangen dat het idee ontstond om de handen structureel in een te slaan. Samenwerken zou betekenen; een grotere opzet, meer bekendheid, meer mogelijkheden, grotere aantrekkingskracht plus “het beste van beide infinitieven”.

Na diverse gezamenlijke overleggen is de kogel door de kerk; Open Coffee Venray en Open Coffee Horst slaan de handen ineen. Met ingang van 1 november voegen zij zich samen. Nieuwsgierig naar de nieuwe plannen en de nieuwe opzet? Kom dan op 7 oktober naar de OndernemersVakDagen in de Evenementenhal in Venray. Hier worden de nieuwe plannen gepresenteerd.

Exacte tijden worden bekendgemaakt op LinkedIn, Facebook en de websites.
Als laatste melden wij dat wij zoeken naar een passende naam voor onze gezamenlijke Open Coffee (Open Coffee ……..!) Heeft u nog een goed idee? Meld het ons dan via onze LinkedIn- en Facebook-paginas of via onze websites! Over een passende beloning wordt nog nagedacht!

Hartelijke groeten namens de organisatoren:

Nicky Vievermans
Rianne Onckels
Ed Reijnders
Edwin Hermans
Jacques Lemmen
Wilbert Claessens

Organisatie, Permalink

Comments are closed.