Di. 27 januari 08:45u. OC Horst met thema: “Praktische Mindfulness voor u en uw bedrijf” door Ilse Milot Mental Care ilsemilot.nl

De wereld verandert in een snel tempo. Door de nieuwe Wet, Werk en Zekerheid verandert er veel voor werkgevers maar ook voor werknemers. De participatiemaatschappij maakt dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid krijgt voor zijn eigen inzetbaarheid in deze maatschappij.
Gezorgd moet worden dat men bij blijft, altijd inzetbaar moet zijn, flexibel moet zijn.

Tijdens de open coffee van 27 januari neemt Ilse Milot ons mee in een korte introductie Praktische Mindfulness voor U en Uw bedrijf! Een manier om patronen te doorbreken, beter te leren participeren in een veranderende maatschappij, maar ook minder stress en meer energie te krijgen.

Ilse Milot Mental Care in geïnteresseerd in de interactie tussen mensen. Haar visie is het inspireren en verbinden van mensen. Door acceptatie en inzicht ontstaat een betere interactie en positievere energie. Ilse Milot heeft een klinisch psychologische achtergrond en heeft een eigen praktijk voor coaching, counseling en psychologische zorg in Venlo.

 
 

Wil je bestaande patronen doorbreken of minder stress ervaren en meer energie krijgen? Wil jij de toegevoegde waarde van Mindfulness ontdekken en meedoen aan deze interactieve introductie praktische mindfulness? Dan verwelkomen wij jou graag op de Open Coffee van 27 januari!

 
 
 
 

Datum:
 Dinsdag 27 januari 2015 om 8.45 uur.
Locatie: Parkhotel Horst, Tienrayseweg 2, 5961 NL in Horst
Sponsor: Ilse Milot van Ilse Milot Mental Care

Graag zien we jullie dan!
Rianne & Ed

We zouden het fijn vinden als je een reactie achterlaat om te laten weten of je komt.
(niet verplicht, maar wel handig om te zien wie er allemaal komen)

 

Persoonlijke Ontwikkeling, , , , , , Permalink

3 Responses to Di. 27 januari 08:45u. OC Horst met thema: “Praktische Mindfulness voor u en uw bedrijf” door Ilse Milot Mental Care ilsemilot.nl

  1. Tenzij er andere prioriteiten optreden, ben ik aanwezig Rianne en Ed.

  2. Jenny Rutten says:

    Bij deze wil ik me aanmelden voor de Open Coffee van 27 januari. Tot dan. Groetjes jenny